Produkter Nyheter Om oss Kontakt oss Nettbutikk
   
Tekniske data


Havkajakk


Pris kr.

Fra kr 7900,-

Vi har havkajakker i alle prisklasser og materialer. Når det gjelder materialer snakker vi i hovedsak om glassfiber og plast (polyetylen).

Det selges desidert mest havkajakker i plast for tiden, og det har sammenheng med at folk gjerne ønsker seg en kajakk som tåler en støyt. Samtidig har kajakkene i plast blitt stadig bedre, og ved hjelp av moderne produksjonsteknikker har nå noen modeller fra Necky og Old Town kommet ned i samme vekt som glassfiberkajakker.

Men glassfiberkajakker har jo også sine fordeler. De er blankere og penere å se på,  de er stivere, man får en litt anderledes padlefølelse, glassfiberkajakker gir bedre respons en plastkajakker.  Viderekommende padlere som kjøper sin andre eller tredje kajakk kjøper gjerne en glassfiberkajakk, eller en carbon/kevlar kajakk som ligger ca 2 kg lavere i vekt en glassfiber.

Kajakk og Fritid Hovedsiden
Her kan du få all informasjon om våre forskjellige modeller, priser, bruksområder, og tekniske detaljer.

Hasle Kajakk
Vi er Norges største forhandler av Hasle Kajakker. ta en kikk på de forskjellige modellene. Vi har uslåelige pakketilbud med carbonåre inkludert.

Seabird Designs
Vi er hovedforhandler av Seabird Designs i Norge. Kajakkene som har et uslåelig forhold mellom pris og kvalitet.

Tahe Marine
Utrolig flotte kajakker til meget gunstige priser

Necky
Necky er verdens største produsent av havkajakker. Vi er eneforhandler av Necky kajakker på østlandet. Vi fører alle modellene og har meget gode pakketilbud.

SeabirdDesigns
Se våre flotte komposittkajakker fra Seabird Designs. Meget gunstige priser.

Prijon Kajakk
Prijon er en av en av de største kajakk produsentene og har noen meget gode havkajakk modeller. Vi har gode pakketilbud.

Kajakk
Vi har norges største utvalg av kajakker i vår butikk i Drammen. Vi selger kajakker over hele landet, og har rimelige priser på frakt.

Webshop
Ta en tur innom vår kajakk nettbutikk. Alle varer kan kjøpes direkte på nettet.


Seabird Designs

Seabird Designs kajakker

Kajakk
Standardutstyr:


Tilleggsutstyr:


 

 

© Copyright - Kajakk & Fritid, Øvre Storgt. 124, 3018 Drammen. Tlf og fax: 32 83 27 10